Què cal fer per accedir a un habitatge amb protecció oficial?

Torna


Si esteu interessats en la compra o lloguer d’habitatges amb protecció oficial us heu d’inscriure en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial .

La inscripció a aquest Registre podeu fer-la a través del web www.registresolicitants.cat

En aquesta pàgina web trobareu indicacions sobre els requisits i documentació necessària per accedir-hi, la normativa que el regula i les oficines on us podeu adreçar de tot Catalunya.

Si es tracta d’accedir a un habitatge protegit a la ciutat de Barcelona, cal que us inscriviu al Registre de sol·licitants d’habitatge protegit de la ciutat de Barcelona.

La inscripció en aquest Registre podeu fer-la a través del web www.consorcihabitatgebcn.cat

Com a la ciutat de Barcelona, hi ha municipis que tenen registre propi. Per accedir a habitatges protegits en aquests municipis, cal que us inscriviu en els registres corresponents. Els municipis que es detallen a continuació tenen registre propi:

Argentona, Badalona, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Martorell, Mataró, Mollet del Vallès, Premià de Dalt, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Sant Cugat del Vallès, Sant Joan Despí, Santa Margarida i els Monjos, Sitges, Terrassa.

Cal adreçar-se a l’Ajuntament d’aquests municipis per tal de fer la inscripció corresponent.

Data d'actualització: 20/12/2022