Acte d'inauguració del Centenari de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona

17-09-2014


Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona - Carrer Méndez Nuñez, 23 - 43004 Tarragona - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, intervindrà a l'acte d'inauguració del Centernari de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona

Sorteig d'habitatges a Castellar del Vallès

18-07-2014


Sala d'actes d'El Mirador. Plaça del Mirador, s/n - L'Agència de l'Habitatge de Catalunya adjudicarà pisos amb protección oficial a Castellar del Vallès

Sorteig d'habitatges a Badalona

09-07-2014


Engestur, av.Alfons XIII cantonada c/Ponent (Pavelló Olímpic) - L'Agència de l'Habitatge de Catalunya adjudicarà pisos amb protecció oficial a Badalona.

Presentació del Servei d'intermediació en deutes de l'habitatge (SIDH) del Bages

09-07-2014


Consell Comarcal del Bages, Sala polivalent. Muralla de Sant Domènec, núm. 24 - Manresa - El director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, assistirà a la presentación del nou servei d'intermediació hipotecaria del Bages

Lliurament d'habitatges de Cristobal de Moura

26-06-2014


Centre Cívic Besòs (Sala d'actes) Rambla Prim, 87-89 - 15:00 Reunió prèvia 16:00 Signatura de contractes 18:30 Lliurament de claus

Seminari Renovació Urbana i Ciutadania

27-06-2014


Sala de Mapes, Departament de Territori i Sostenibilitat, Av. Josep Tarradellas, 2-6, Barcelona - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, inaugura el seminari Renovació Urbana i Ciutadania. A la mateixa jornada, el director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, hi participa a la taula rodona Participació de la ciutadania en els processos de renovació energètica d'edificis.

Visita al barri de Sant Josep Obrer, de Reus

06-06-2014


Casal Cívic, Mas Pellicer, bloc 55, de Reus - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, visita les obres de diferents edificis del barri de Sant Josep Obrer, de Reus (Baix Camp). L'acompanyarà, entre d'altres, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Signatura de conveni amb el CC del Montsià relatiu a l'OLH

05-06-2014


Consell Comarcal del Montsià. Pl. Lluís Companys s/n. Amposta - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Martín, signaran un conveni relatiu a l'Oficina Local d'Habitatge del Montsià i un altre relatiu al Programa de mediació per al lloguer social d'habitatges.

Signatura del conveni d'Ofideute amb l'Ajuntament de Sitges

02-06-2014


Ajuntament de Sitges, plaça de l'Ajuntament s/n, Sitges - El secretari de l'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, signaran el conveni del Servei d'Assessorament sobre el Deute Hipotecari de la Generalitat, l'Ofideute, per al municipi de Sitges (Garraf).

28-05-14 Campanya comerç proximitat

28-05-2014


Departament de Territori i Sostenibilitat Sala d’actes Av. de Josep Tarradellas, 2-6 de Barcelona  - El secretari d’Habitatge i Millora Urbana , Carles Sala, presentarà la 4a campanya de dinamització comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” dins la subxarxa de comerç de la Llei de barris.