Lliurament de claus de 44 habitatges de remodelació al barri d’Arraona-Merinals de Sabadell

31-05-2019


Plaça del Pla de l'Amor, 2, Sabadell - 

18:00 - Arribada, salutacions i lliurament de claus de 44 habitatges de remodelació al barri d'Arraona-Merinals de Sabadell. Intervindran l’ Il·lm. Sr. Maties Serracant, alcalde de Sabadell, el Sr. Francisco Garcia, president de l’Associació de veïns d’Arraona-Merinals-Can Gambús, i l’Hble. Sr. Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat.  | 18:45 - Fi del lliurament i visita al pis mostra del C. Tenerife, 9. | 19:15h Comiat i sortida. 

Jornada de Mesures urgents en matèria d'habitatge i altres instruments de gestió

02-04-2019


CCCB - C. Montalegre,5 Barcelona (Aula 1) - 

Jornada que comptarà amb diferents institucions per plantejar un debat centrat en les diverses novetats aparegudes en les darreres setmanes al voltant del marc regulador de l’habitatge, tant a Catalunya com a l’Estat. Entre els diferents ponents, hi participaran la directora i director adjunt de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, el subdirector general d'Arquitectura, Planificació d'Habitatge i Millora Urbana i el cap del servei de Planificació d'Habitatge i Sòl Residencial. 

Participació del secretari d'Hàbitat Urbà i Territori a la Jornada tècnica sobre les noves mesures per l'increment del parc d'habitatge assequible

26-03-2019


Sala d'Actes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), C. Pere Serra, 1-15, Sant Cugat del Vallès - 

El secretari d'Hàbitat Urbà i Territori participarà, entre d'altres, en la Jornada tècnica sobre les noves mesures per l'increment del parc d'habitatge assequible.

Agenda


 -