Signatura del conveni d'Ofideute amb l'Ajuntament de Sitges

02-06-2014


Ajuntament de Sitges, plaça de l'Ajuntament s/n, Sitges - El secretari de l'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, signaran el conveni del Servei d'Assessorament sobre el Deute Hipotecari de la Generalitat, l'Ofideute, per al municipi de Sitges (Garraf).

28-05-14 Campanya comerç proximitat

28-05-2014


Departament de Territori i Sostenibilitat Sala d’actes Av. de Josep Tarradellas, 2-6 de Barcelona  - El secretari d’Habitatge i Millora Urbana , Carles Sala, presentarà la 4a campanya de dinamització comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” dins la subxarxa de comerç de la Llei de barris.

Signatura del conveni d'Ofideute amb l'Ajuntament de Vidreres

22-05-2014


Ajuntament de Vidreres, c. Girona, 3, de Vidreres (la Selva) - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, signen un conveni relatiu al Servei d'Assessorament sobre el Deute Hipotecari, l'Ofideute.

III Jornada Immoscòpia

16-05-2014


Sala les Pedreres, Hotel AC Palau de Bellavista, Pujada de Polvorins, 1-Girona - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, inaugura la III Jornada Immoscòpia: El mercat immobiliari, avui, que organitza API Col·legis i Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya.

Jornada de la Junta d'Andalusia

14-05-2014


Antiguo Convento de Santa Maria de los Reyes. C. Santiago, 33 de Sevilla - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i el director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, participen en una Jornada de treball organitzada per la Junta d' Andalusia.

Seminari: «Study Space VII, Beyond Affordable Housing: An Interdisciplinary Multinational Approach to Adequate Housing Options»

05-05-2014


Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, av. Diagonal, 684, de Barcelona - S'inaugura el seminari "Study Space VII, Beyond Affordable Housing: An Interdisciplinary Multinational Approach to Adequate Housing Options", que durarà fins el divendres 9 de maig. El director de Programes socials de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Joan Batlle, participa dimarts 6, a les 12.45 h, i la directora del servei Ofideute, Sílvia Grau, dijous 8, a les 10.30 h.

Sorteig d'habitatges a Alella

08-05-2014


Ajuntament d'Alella (Sala de Plens) Plaça de l'Ajuntament, 1, d'Alella - L'Agència de l'Habitatge de Catalunya adjudicarà pisos amb protecció oficial de la promoció Cal Doctor, d'Alella.

Visita del secretari d'Habitatge a Berga

30-04-2014


Blocs 8, 12, 14 i 15 i blocs 5, 6, i 16 del barri de Santa Eulàlia i Consell Comarcal del Berguedà, c. Barcelona, 49, 3er, de Berga. - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, visita obres de rehabilitació d'edificis al barri de Santa Eulàlia, de Berga (Berguedà). Posteriorment, signa un conveni amb el president del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca, relatiu a l'Oficina Local d'Habitatge.

Signatura de conveni amb l'Ajuntament de Castellbisbal relatiu a l'OLH

24-04-2014


Ajuntament de Castellbisbal. Av. Pau Casals, 9 Castellbisbal  - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, signa dos convenis amb l'Ajuntament de Castellbisbal, relatius a Oficina Local d'Habitatge i al Programa de mediació per al lloguer social.

Signatura de conveni amb el CC de l'Alt Empordà relatiu a l'OLH

22-04-2014


Consell Comarcal de l'Alt Empordà. C. Nou, 48 de Figueres - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i el president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Xavier Sanllehí, signaran un conveni relatiu a l'Oficina Local d'Habitatge de l'Alt Empordà.