Seminari: «Study Space VII, Beyond Affordable Housing: An Interdisciplinary Multinational Approach to Adequate Housing Options»

05-05-2014


Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, av. Diagonal, 684, de Barcelona - S'inaugura el seminari "Study Space VII, Beyond Affordable Housing: An Interdisciplinary Multinational Approach to Adequate Housing Options", que durarà fins el divendres 9 de maig. El director de Programes socials de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Joan Batlle, participa dimarts 6, a les 12.45 h, i la directora del servei Ofideute, Sílvia Grau, dijous 8, a les 10.30 h.

Sorteig d'habitatges a Alella

08-05-2014


Ajuntament d'Alella (Sala de Plens) Plaça de l'Ajuntament, 1, d'Alella - L'Agència de l'Habitatge de Catalunya adjudicarà pisos amb protecció oficial de la promoció Cal Doctor, d'Alella.

Visita del secretari d'Habitatge a Berga

30-04-2014


Blocs 8, 12, 14 i 15 i blocs 5, 6, i 16 del barri de Santa Eulàlia i Consell Comarcal del Berguedà, c. Barcelona, 49, 3er, de Berga. - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, visita obres de rehabilitació d'edificis al barri de Santa Eulàlia, de Berga (Berguedà). Posteriorment, signa un conveni amb el president del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca, relatiu a l'Oficina Local d'Habitatge.

Signatura de conveni amb l'Ajuntament de Castellbisbal relatiu a l'OLH

24-04-2014


Ajuntament de Castellbisbal. Av. Pau Casals, 9 Castellbisbal  - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, signa dos convenis amb l'Ajuntament de Castellbisbal, relatius a Oficina Local d'Habitatge i al Programa de mediació per al lloguer social.

Signatura de conveni amb el CC de l'Alt Empordà relatiu a l'OLH

22-04-2014


Consell Comarcal de l'Alt Empordà. C. Nou, 48 de Figueres - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i el president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Xavier Sanllehí, signaran un conveni relatiu a l'Oficina Local d'Habitatge de l'Alt Empordà.

Signatura de conveni amb l'Ajuntament de Sant Cugat relatiu a l'OLH

22-04-2014


Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Pl. de la Vila, 1 de Sant Cugat del Vallès.  - El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, signen un conveni relatiu a l'Oficina Local d'Habitatge de Sant Cugat.

Signatura de conveni amb el CC d'Osona relatiu a l'OLH

16-04-2014


Consell Comarcal d'Osona. C. Historiador Ramon d'Abadal, 5 de Vic.  - El secretari d’Habitatge i Millora Urbana i president de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Carles Sala, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, signaran dos convenis, l’un relatiu al Programa de mediació per al lloguer social, i l’altre, en relació al funcionament de l’Oficina Local d’Habitatge d’Osona

Signatura de conveni amb l'Ajuntament de Mataró relatiu a l'OLH

16-04-2014


Ajuntament de Mataró. C. de la Riera, 48 de Mataró  - El secretari d’Habitatge i Millora Urbana i president de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Carles Sala, i l’alcalde de Mataró, Joan Mora, signaran dos convenis, un relatiu al Programa de mediació per al lloguer social i l’altre referent al funcionament de l’Oficina Local d’Habitatge de Mataró.

Sorteig d'habitatges al Prat de Llobregat

09-04-2014


Equipament Cívic Delta del Llobregat - Sorteig d'habitatges: - Data: Dimecres 9 d'abril - Hora: 10:30 hores - Lloc: Equipament Cívic Delta del Llobregat C. Riu Llobrega, 94

Inici d'obres al grup d'habitatges Santa Eulàlia, de Berga

02-04-2014


Centre Cívic, c. Mestre Pedret, 2, baixos, de Berga - Signatura de l'inici d'obres als blocs 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15 i 16 de Santa Eulàlia, a Berga (Berguedà). L'actuació consistirà, prinicipalment, en la renovació i pintat de façanes.