Setmana de la Rehabilitació 2014

Del  9 al 14 de desembre tindrà lloc la Setmana de la Rehabilitació organitzada pel Col•legi d’aparelladors, arquitectes tècnics i  enginyers de l’edificació de Barcelona. Aquest Setmana inclou, el cap de setmana del 13 i 14 de desembre, la Fira de la Rehabilitació. 


Durant la setmana es duran a terme en diferents espais conferències, jornades, xerrades i  exposicions. D’altra banda, el cap de setmana tindrà lloc la Fira de la Rehabilitació, una fira popular amb empreses de rehabilitació i activitats socials, dirigida a la ciutadania.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya participa en  aquesta Setmana amb l’organització de dues Jornades que tindran lloc els dies 10 i 11 de desembre. Podeu consultar el programa a la web de la Setmana de la Rehabilitació. Els qui estigueu interessats en assistir a alguna de les Jornades heu de fer les inscripcions mitjançant aquesta mateixa web.  La Jornada del dia 10 tractarà sobre Polítiques d’eficiència energètica  i la del dia 11 sobre la Rehabilitació a Catalunya, , en al qual hi participarà el secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala.

La Setmana de la Rehabilitació vol arribar als professionals, a tots els agents del sector i al ciutadà i també  als representants d’ajuntaments i altres administracions.

  

Informació

    • Data: del 9 al 11 de desembre
    • Lloc: Plaça de les Glòries

     

Data d'actualització: 18/04/2016