Les subvencions a entitats i associacions veïnals del parc d'habitatge públic són ajuts per al finançament de projectes socials d'actuacions comunitàries i activitats de cohesió social, per l'adequació o manteniment de les dependències següents:

  • Barris d'habitatges públics administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
  • Àrees de risc d'exclusió residencial.
  • Zones amb degradació urbana.

 

Fase de justificació de la subvenció

Si ets un sol·licitant d’aquestes subvencions has de saber que és requisit obligatori justificar les despeses efectuades. Per ajudar-te a finalitzar el tràmit amb èxit, t’informarem a continuació del termini de presentació i de les passes a seguir poder rebre la part restant de la teva subvenció.


Quin és el termini de presentació de la justificació?

El termini de presentació té com a límit el 15 de gener de 2024. Aquesta és la darrera data per justificar les despeses efectuades fins el 31 desembre de 2023.

Et recordem que són causes de revocació de la subvenció l'incompliment de les obligacions establertes en les bases de la convocatòria. Per això, totes les justificacions rebudes a partir del dia 16 de gener de 2024 poden ser revocades.


Quines passes he de seguir per fer la justificació?

Una vegada hagis dut a terme algunes de les actuacions establertes als programes, és hora de justificar-les mitjançant factures, rebuts de pagament o nòmines. Aquests són els passos a seguir:


 

Si necessites més ajuda per poder completar el procés anterior, tens a continuació una guia explicativa amb tots els detalls.

Data d'actualització: 10/01/2024