04-10-2022 | 9:31

Sessió enregistrada del Webinar sobre els Fons Next Generation Programa Barris: Municipis preseleccionats.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya va organitzar el passat 28 de setembre de 2022 un webinar per explicar i aclarir tota la informació relativa a les subvencions dels Fons Next Generation,  concretament del Programa de Barris

Aquestes subvencions van destinades a possibilitar que els ajuntaments realitzin la rehabilitació d’edificis d’habitatges amb criteris d’eficiència energètica, en determinats barris i la convocatòria per accedir a aquestes subvencions s’ha fet en dues fases. Els 38 municipis que ja han superat la primera,  ara es podran presentar-se a la segona fase de la convocatòria.  

La presentació del webinar va anar a càrrec del secretari d’Habitatge i Inclusió Social del Departament de Drets Socials, senyor Carles Sala, i les explicacions tècniques relatives a la subvenció les van fer el director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, senyor Jordi Sanuy, i la directora dels Programes Fons Next Generation de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, senyora Elsa Ibar.

La sessió, d'una hora i mitja de durada, va ser seguida per més de 150 responsables tècnics dels barris preseleccionats.