A l'Agència de l'Habitatge de Catalunya promovem i gestionem polítiques d'habitatge de manera eficaç i eficient per facilitar l'accés de la ciutadania a l'habitatge i millorar-ne la qualitat, amb criteris d'igualtat d'oportunitats, cohesió social i respecte pel medi ambient.

A Catalunya, la gestió de les polítiques d'habitatge es sustenten sobre dos pilars: la Secretaria d'Habitatge com a responsable del disseny i control d'aquestes polítiques i l'Agència com a instrument d'execució.

Les seus de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya estan situades a Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona i a les Terres de l’Ebre.

Des de l’any 2008 l’Agència té un sistema de gestió ambiental implantat a la seva seu central del carrer de la  Diputació, 92 i des de 2019 a les seves seus territorials de Tarragona i Lleida. Això significa que  l’Agència disposa d’una metodologia per avaluar els aspectes i els impactes més significatius i que estableix uns objectius i unes actuacions per reduir la seva incidència en l’entorn". Aquesta metodologia compleix els requisits definits pel Reglament Europeu EMAS i la norma internacional ISO-14001.

 

                         

 

 

Data d'actualització: 13/03/2024