08-07-2022 | 24:00

Com demanar la cita prèvia

És important que abans de demanar cita prèvia a l'Agència de l’Habitatge comproveu si en el vostre municipi teniu una Oficina local d’habitatge. Allà us informaran de tots els ajuts als que podeu accedir en funció de les vostres necessitats. També és important que comproveu si és possible fer el tràmit que desitgeu fer telemàticament i així evitar desplaçaments innecessaris. Podeu cercar els tràmits en el web tramits.gencat.cat

En aquest enllaç podreu comprovar l’Oficina local d'habitatge més propera al vostre municipi. Un cop localitzada, informeu-vos sobre com adreçar-vos a l'oficina seleccionada per si cal demanar cita prèvia o no perquè us puguin atendre.

Si teniu dificultats per atendre el pagament de préstecs hipotecaris, la renda mensual del lloguer i si el propietari és una entitat financera, i esteu en risc  de perdre el vostre habitatge habitual, contacteu amb una de les Oficines d’Ofideute. 

En el següent enllaç trobareu l’Oficina d’ofideute que teniu més propera al vostre municipi.

Per a informació i gestions d’Habitatge de la ciutat de Barcelona, cal que us adreceu a les oficines del Consorci de l’Habitatge de Barcelona (registre de sol·licitants d’habitatge protegit, ajuts al lloguer, prestacions urgents, ajuts a la rehabilitació d’edificis i d’habitatges, cèdules d’habitabilitat).

Si necessiteu demanar cita prèvia amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, recordeu que la cita prèvia és recomanable per a qualsevol tràmit i teniu el següent enllaç per sol·licitar-la.

Per fer-ho, heu de seguir els cinc pasos que el tràmit us demana; tema (en aquest cas Habitatge i escollir el subtema al desplegable que apareix), l'oficina a la que desitjeu desplaçar-vos, la data i l'hora i, per últim, les dades personals.